Speciale opening van het 50 ste seizoen van de ACON.

De eerste manche op 1 ste Paasdag 21 April a.s. op Sint Maarten is gelijk een hele bijzondere, in deze manche rijden de Stockcar Formule 1 rijders van onder de 25 jaar ( van 1994 of jonger, al vlug zo’n 40 stuks in Nederland ) wie van hen de snelste is. Voor de winnaar staat een mooie wisselbokaal klaar en een mooie geldprijs van € 250,-. Er wordt gestart onder de wel bekende regels van de BVSR, NAB en op dakkleur.

Als je wilt deelnemen aan deze wel heel speciale wedstrijd, gewoon inschrijven op de site van de ACON. Ook een mailtje sturen naar info@aconautocross.nl , om je op de speciale startlijst voor deze wedstrijd te laten zetten. (o.v.v. onder 25 in de onderwerp balk en naam en startnummer in het bericht)

Deze manche staat geheel los van al de andere Stockcar Formule 1 wedstrijden van deze dag, deze telt dus niet mee waarvoor dan ook.

Men kan er ook voor kiezen om alleen aan deze manche mee te doen. Maar men kan ook gewoon deelnemen aan de andere manches van die dag van de Stockcars Formule 1.

Het is de bedoeling dat deze groep jaarlijks voor deze ACON-TWSP wisselbeker kan gaan strijden.

Start van deze manche is om 11.30 uur, dus zorg dat je op tijd bent. Op tijd aan de paasontbijt, tot dan.

Scroll naar boven