Rodeo-paspoort verplicht in 2019

Dit jaar zal het Rodeo paspoort ingevoerd gaan worden op alle NAB aangesloten banen. Het is weer een stap in de goede richting om alle NAB aangesloten banen dicht bij elkaar te brengen en het voor de coureurs eenduidig te maken. 

Het Rodeo paspoort is te vergelijken met het Stockcar F1 paspoort wat al jaren gebruikt wordt. Er is één groot verschil, het Rodeo paspoort is persoonsgebonden. Zo is het mogelijk om meerdere auto’s per jaar te rijden met één paspoort. 

Het paspoort is aan te vragen (of op wedstrijddagen) via de FAC, waar de eerste Rodeo wedstrijd gepland is. Ook is hij verkrijgbaar via de ACON https://rodeopaspoort.nl/rodeo-paspoort-kopen/ en MAB. De kosten voor het paspoort bedragen eenmalig €10,-. Wanneer het paspoort kwijt is, zal een boete van €50,- opgelegd worden. De clubs zullen onderling een lijst met uitgegeven paspoorten bijhouden. 

Afgelopen winter hebben alle keurmeesters van de NAB aangesloten banen het reglement herzien en klaargemaakt voor de toekomst. Het reglement is exact gelijk voor alle NAB aangesloten banen en ook de keurmeesters zitten op één lijn. De Rodeoklasse loopt hierin voorop, waarbij we dankbaar zijn voor alle inzet van de vrijwilligers. Wij hebben zin in het aankomende seizoen.

Scroll naar boven