Inschrijven 2021

Beste coureurs,

 

De inschrijving voor de ACON autocross is geopend. De inschrijving voor 28-08-2021 sluit in de nacht van dinsdag 24-08-2021  naar woendag 25-08-2021 om  23:59. Zorg dus dat u voor deze tijd de inschrijving en aanmelding hebt afgerond.

Net als voorgaande jaren moet u ieder seizoen een nieuw account aanmaken, dit heeft te maken met de AVG.

Neem de tijd om zorgvuldig uw gegevens in te voeren tijdens het inschrijven. Gebruik ook een emailadres waar u toegang toe heeft, dit in verband met het bevestigen, middels een link die wij naar dit emailadres sturen.

Zorg er voor dat u alle gegevens binnen bereik hebt, bijvoorbeeld uw transpondernummer. U bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de ingevoerde gegevens. Wijzigingen in de juryruimte doorgeven op de dag zelf is niet mogelijk.

www.aconautocross.nl en ga naar inschrijven 2021.

Na de inschrijving en het bevestigen met behulp van de link in de email, kan je inloggen en aanmelden. In de aanmelding betaal je voor de inschrijving, aanmelding en licentie voor de betreffende wedstrijddag. Na deze betaling kom je met de opgegeven gegevens, na bevestiging, op de startlijst.

Na de sluiting van de aanmeldingen gaan wij de balans opmaken, u gaat van ons vernemen hoeveel monteurs u maximaal mag meenemen. Wij gaan u informatie sturen die wij ingevuld met de namen en adresgegevens van uw monteurs uiterlijk vrijdag 27-08-2021 van u retour ontvangen.

Het spreekt voor zich dat iedereen moet voldoen aan de coronaregels voor toegang.

ACON autocross

Bestuur

Scroll naar boven