Hoe inschrijven / aanmelden ACON 2024?

Inschrijven en aanmelden ACON 2024.

Inschrijven.

Heb je dit jaar nog GEEN account aangemaakt?

Doe dit dan eerst onder registreren, inloggen is NIET nodig.

Heb je dit jaar al WEL een account aangemaakt, log dan in bij MIJN ACON met inlognaam (het opgegeven e-mailadres) en het wachtwoord welke je hebt aangemaakt tijdens de inschrijving.

 

Na het inloggen bij MIJN ACON zijn er drie mogelijkheden:

Aanmelden voor cross. (eerst volgende wedstrijd)

Inschrijving bewerken.

Uitloggen.

 

Aanmelden voor cross.

Deze optie gebruiken als het aanmelden voor een wedstrijd is geopend. De volgorde na het kiezen voor deze optie is betalen voor inschrijven, aanmelden en licentie. Na de betaling de verklaringen m.b.t. de licentie invullen en afronden. Als je dit volledig hebt afgerond sta je gelijk op de startlijst.

Inschrijving bewerken.

Maak van deze optie gebruik om je inschrijfgegevens te wijzigen. Bijvoorbeeld een ander transpondernummer in te voeren, als deze gewijzigd is. Je bent immers zelf verantwoordelijk voor de juistheid van je gegevens. Let wel op, de wijzigingen worden meegenomen bij de volgende aanmelding voor een cross. Dus heb je iets te wijzigen doe dit dan eerst, daarna aanmelden voor een cross, dan zijn de wijzigingen meegenomen in de actuele aanmelding.

Uitloggen.

Spreekt voor zich, na bovenstaande handelingen kan je het menu MIJN ACON verlaten door op uitloggen te klikken.

 

FAQ

U heeft een betaling gedaan, maar staat nog niet op de startlijst. Het is waarschijnlijk dat u na de betaling de aanmelding heeft afgebroken. Na de betaling moet u namelijk nog een aantal vinkjes zetten in het aanmeldformulier en dan op aanmelden klikken. Pas dan staat u ook op de startlijst.

Als het bovenstaande op u van toepassing is kunt u dit herstellen zonder een extra betaling te doen.

Log in bij MIJN ACON. (inloggen met het opgegeven e mailadres als inlognaam en het wachtwoord welke u zelf hebt aangemaakt bij de inschrijving.

Ga bij MIJN ACON naar Aanmelden en vul de hierboven beschreven situatie alsnog aan. Na de laatste stap, het klikken op Aanmelden, staat u direct op de startlijst.

U kunt uitloggen.

Scroll naar boven