F3 jeugdklasse steelt de show tijdens 3e ACON Autocross wedstrijd van 4 juni 2017

Een bomvol programma werd er aan het publiek getoond tijdens de 3e ACON Autocross wedstrijd van zondag 4 juni 2017. 1e Pinksterdag bood veel vertier.
En dus werd er ruim voor 12.00 uur begonnen met het programma. We hadden deze dag maar liefst 6 klassen. Naast onze gebruikelijke Rodeo klasse, SuperStandaard klasse, Kever klasse en de Stockcar F1 klasse, waren deze keer als gastklasse de Verstevigde klasse en de F3 jeugdklasse toegevoegd.
Volle bak dus en dus snel aan de gang.

Onze wedstrijdleider Willem Bas had er de sokken in. Het programma werd zeer vlot afgewerkt. Elk kwartier een andere klasse! Ja, zo hoort het ook. En weer veel spektakel. Het publiek was in grote getalen opgekomen en stond heerlijk te genieten in een lekker zonnetje.
Op deze dag werden ook nog twee coureurs gevolgd. Dat waren Joyce Boots en Jan Kuin. De gehele dag werd de camera op hen gericht. Het werd een mooie reportage die te zien was bij nh nieuws…..   http://www.nhnieuws.nl/nieuws/207441/Spectaculaire-autocross-Sint-Maarten?r=sport

In alle klassen werd weer fanatiek gestreden om de punten. Ook de finales waren weer bloedspannend, met name de Stockcar F1 klasse. Die finale was om te smullen. De redactie van het NHD ruimde maandags zelfs extra ruimte in om hiervan een mooie vermelding te maken.
Om te smullen was ook het optreden van de F3 jeugdklasse. Wat was het een mooi gezicht. De organisatoren, Tonny Wissing en Wim Kuijpers hadden hun best gedaan en maakten er een feest van. De F3 jeugdklasse en hun organisatoren kregen van twee sponsoren, LED SUPPORT en DEKKER GEBAK, prachtige herinneringen aangeboden. Dank daarvoor. Wij hebben de foto’s en genieten er enorm van.

De EHBO had niet een drukke dag. Gelukkig maar. Slechts een paar keer moest men optreden. Genoeg hoor, want eigenlijk gunnen we ze een hele dag zon en GEEN WERK.
Maar ja, dat hebben we niet altijd in de hand.

Om 17.59 uur, dus 1 minuut voor het verstrijken van de vergunning, waren we klaar. Wat een timing zeg. Een geslaagde dag.
We gaan nu op naar de laatste drie wedstrijden. Te beginnen op zondag 9 juli a.s.
Dan staat er ook weer een heel leuk item op het programma. De buggy’s komen !!
De inschrijvingen stromen al binnen dus ook deze dag wordt het genieten.
Hou deze datum vrij zou ik zeggen. Ook dan gaan we er weer wat leuks van maken.

Groet namens het bestuur.
Hans Kruijer – Secretaris.Nieuwsbrief

Houd jij ook niet van spam? Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang aankondigingen over komende crossen, nieuws, eventuele aflastingen en maak af en toe kans op prijzen!